За Нас

„Съни хоум инвестмънт“ ООД е учредена през 2008 г. Няколко месеца по-късно започва да извършва за своите клиенти официални преводи от български на чужди езици и от чужди езици на български език на основание договор с Министерство на външните работи на Република България. През 2012 г. договорът с МВнР е подновен под номер 1873.

 

През последните осем години дружеството ни е изпълнило и предало успешно 500+ преводачески проекта, като преведените страници са 85 000+.

8

ГОДИНИ ОПИТ В ПРЕВОДИТЕ

16+

РАБОТНИ ЕЗИКА ЗА ПРЕВОДИ

500+

ПРЕВОДАЧЕСКИ ПРОЕКТА

85000+

ПРЕВЕДЕНИ СТРАНИЦИ

Нашите предимства

Точност на превода:

Ние не просто превеждаме, а правим „езиково копие“ на Вашите документи, като обръщаме внимание на всеки детайл. 99% от документите покриват критериите за точност на превода.

correct-translation

Спазване на сроковете:

След като Вашата поръчка бъде прегледана, ние предлагаме оферта в рамките на 60 до 120 мин. от изпращането и получаването на Вашата заявка. Офертата включва: цена и срок на предаване на готовия превод, като се съобразяваме с Вашите изисквания за срок на изпълнение на превода. Преведените документи получавате в електронен вид в договорения срок или преди него при 100% от възложените поръчки, както и на хартиен носител, когато това Ви е необходимо.

Оптимални цени:

Времето, за което извършваме превода на възложените от Вас документи и цената, която заплащате за това, включително и за хартиено копие на преведените документи и доставката им до Вашия офис, удовлетворяват 98% от нашите клиенти.

3

Нашият екип от преводачи

За част от преводачите чуждият език е майчин език.

 

Друга част от преводачите са магистри филолози и/или притежават езикови и специализирани познания в конкретна област, като наред с това сътрудниците от екипа ни са живели, работили или специализирали дълги години в страната, чийто език владеят и ползват при преводите.

Процес на изпълнение на преводаческия проект

Система за сертификация

кликнете върху снимката за по-голямо изображение

През 2013 г. фирмата ни беше сертифицирана от Austrian Standards plus GmbH в сътрудничество с Българския институт по стандартизация по стандарта БДС EN 15038:2006 за предоставяне на преводачески услуги.

 

След въвеждането на Европейски стандарт EN ISO 17100 за преводачески услуги в края на 2015 г., сертификатът на дружеството ни по LICS ISO 17100 беше преиздаден в началото на 2016 г. Валидността на документа е до края на м. април 2019 г.